Boutique de Beauté - Logo

Over ons

clinique de beauté

Clinique de Beauté is opgericht door Diana de Boer. Zij is afkomstig uit de medische wereld en heeft tevens jarenlange ervaring in de cosmetiek. Van oorsprong is zij allround schoonheidsspecialiste, visagiste, nagel-en wimperstyliste.
Daarnaast is zij opgeleid tot doktersassistente en operatieassistente met vakspecialisatie Plastische Chirurgie en heeft zij naast haar werk in het ziekenhuis bij zowel Bergman Clinics als Velthuis Kliniek gewerkt.

Haar liefde voor de esthetiek heeft geleid tot veel kennis en ervaring en hierdoor kan zij haar cliënt goed adviseren en begeleiden naar het gewenste resultaat. Haar passie ligt bij Anti-aging en dan in de brede zin des woords.
Zowel de binnen- als de buitenkant zijn beide belangrijk voor algehele huidverjonging.

Ook de kennis op het gebied van gezondheid van binnenuit daar is Diana ervaringsdeskundige. Op deze wijze te kijken naar de mens als geheel, kan zij een mooi en compleet behandelplan opstellen. Haar werkwijze is holistisch.

'Wat ik doe is maatwerk met als doel Anti-aging'

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de cosmetische branche, heb ik mijn droom om Clinique de Beauté te openen waargemaakt. Dankbaar ben ik als men met een zelfverzekerd en blij gevoel mijn clinique uitstapt.

Het maakt mij nog steeds blij dat ik mij in dit mooie vak bekwaamd heb en dat ik dit met veel passie mag uitdragen.

Diana de Boer

Huidverjonging
100%
Huidverbetering
100%
Littekenbehandeling
100%
Behandeling van huidoneffenheden
100%
Lichaamsbehandelingen
100%

Wat clienten ervaren

Bij Clinique de Beauté binnenkomen is een verademing. Het gastvrije welkom, het fijne advies en de zalige behandelingen doen me goed. Diana geeft eerlijk advies. Ik straal van binnen en buiten!

Mathilde Laporte

Ik was toe aan een betere aanpak in anti-aging en kwam al snel bij Diana terecht. Doordat zij niet alleen kijkt naar de buitenkant, maar ook de binnenkant zie ik er niet alleen frisser uit, ik voel me ook echt beter. Dat ik thuis dezelfde producten kan gebruiken als tijdens de behandelingen maakt het helemaal af.

Layla Butler

Ik heb geen moeite met ouder worden, maar vind het wel fijn om goed voor mezelf te zorgen. De behandelingen bij Diana hebben veel verschil gemaakt in de conditie van mijn huid en het verminderen van rimpels. Blij met de resultaten!

Joyce van Eijkelenborg

De mooiste producten bij jou thuis

Wil je ook thuis genieten van fijne producten? In de boutique van Clinique de Beauté vind je een mooi assortiment van Delilah Cosmetics, Marc Inbane, Aromatherapy en meer. 

×

Winkelwagen